2010-08-11 20:00:00

4. A kígyó almapálinkája

Nem tudok mit kezdeni a meglepetésekkel. Az illem szerint örülnöm kellene nekik, de a személyiségem egyszerűen nem engedi. Ösztönző izgalom helyett, bénító félelem telepszik rám. A meglepetéssel ugyanis párban jár a kétség: biztosan jó lesz nekem? Honnan tudhatná egy másik ember, hogy én minek örülök? Miért kell újra és újra mímelt mosollyal becsapni egymást? Én nem örülök a meglepetéseknek. Igazából nagyon kevés dolognak örülök. Ami bizonytalan, annak semmiképpen.

Tony a mosdó nyitott ajtajából visszafordult, és kérdőn bámult ránk. Tanácstalanul szorongattam felmelegedett parasörömet, idegességemben a párát izzadó üvegről lehámló címkét pödörgettem a hüvelykujjammal. Fogalmam sem volt, hogy mi fog történni, illetve mit kellene tennem. Ragadjam meg a lány csuklóját, és vonszoljam magammal a klotyóhoz? Soha életemben nem szexeltem WC-ben, többesben pedig végképp nem. Villanásszerű képek jelentek meg előttem, ahogy Tony a deszkán ül, a lány az öléhez hajol, miközben én hátulról mesterkedek. Megráztam a fejemet. A pia kinyitotta a szelencét.

Mielőtt bármit mondhattam, vagy tehettem volna, Ő megelőzött. Akár egy tapasztalt pornósztár, aki még a tévén keresztül is képes robbanásig izgatni a Tony-típusú maflákat, az ajka kellős közepére biggyesztette az ujját. Oké, tulajdonképpen én is a Tony-típusú maflák közé tartozom. Bármennyire kínos beismerni, huszonévesen az ember fiának minden második gondolata szexualitással telített. Mindössze a felfogás különbözik: van erőd megállni a céltalan ürítést, vagy elég bátornak születtél a csajozáshoz? Azt hiszem, én az első csoportot erősítem... és talán éppen a meglepetéstől való félelem zsugorítja borsónyira a gyomromat, amikor megtetszik egy csaj... Mi fog történni abban a francos WC-ben? Eddig jó ötletnek tűnt a szexkaland, de ahogy közeledett az idő egyre több kétségem támadt. Talán még egy sör dobna a kedvemen. Hogy hagyhattál itt egyedül Tony?

– Na, akkor lépjünk! – utasított Tony, én pedig úgy éreztem magam, mintha nem kiveréshez, hanem kivégzéshez készülődnék. Izgalmamban akkorát nyeltem, hogy gyaníthatóan a bár összes vendége hallotta.Kővé dermedve ültem a bárszéken. Miközben vártam a megmentő csodára, figyeltem, ahogy a lány kígyóként tekerőzve ismét a pultra mászik, ám most nem azért, hogy megvillantsa a dekoltázsát - találomra kiemel a választékból egy üveg alkoholt. Almapálinka volt. Ha abban a helyzetben képes lettem volna gondolkodni, azonnal összerakom a jeleket: Ő maga volt a kísértés. Az ellenállhatatlan kísértés. Megragadta a csuklómat, és aprócska termete ellenére lerántott a bárszékről. Még ma sem tudom, hogy volt benne ennyi erő, pedig már csak a puszta ellenállásommal is eltörtem volna a kezét.

A WC helyett azonban a kijárat felé vette az irányt. A szűkös helyhez képest túl széleseket lépkedett, és óvatlanul nekiütközött az egyik asztal sarkának. Egy pohár táncot járt a bútorlapon, majd a Hattyú halálát előadva, kecsesen a kőre bukfencezett. Üvegszilánkok csörömpölése és káromkodás nyomta el a rádióból szivárgó zenét.

– Kérj egy másikat, és mond meg Tonynak, hogy írja a számlámhoz! Bent van a klotyóban, menj utána! – kiáltotta, majd amint kiértünk a hűvös októberi levegőre, kacagva felém fordult. - Szerinted az a hülye meddig fog várni ránk?

Nevetése visszhangzott a környéken, fogai szinte világítottak a sötétben. Élettel töltötte meg a haldokló őszi estét. Talán mondanom sem kell, hogy ennek a meglepetésnek kivételesen örültem. Pedig akkor még nem is sejtettem, hogy mennyi mindent tartogat még az éjszaka...

FIGYELEM! Szerelmi bánat gyötör? Botladozik a párkapcsolatod? Vagy csak egy megértő társra vágysz? Írd le történeted kommentben, csatlakozz te is a Love Clubhoz!


Értékelés: 2.75 Hozzászólások: (7)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 7
elle

Hát igen. Nehéz megtalálni a középutat. Engem sokáig csak barátnak néztek a pasik. Igaz, sosem volt modell alakom. De most van valaki, aki szeret, imád. Ez pedig bőven elég. Csak az ölembe pottyant a "szerencse". Tényleg akkor jön, amikor már majdnem lemondasz arról, hogy boldog legyél. (Persze ezt 21 évem minden tapasztalatával mondom :P :) )
2010-11-09 08:28:06

Lili

Hali!
A pasik szemetek- ez alaptétel, de sajna az esetek nagy többségében igaz is. Hogy miért? Mert ha nem játszod az ő "játékukat" - kedves vagy és önmagad adod -, uncsi vagy, ha játszol és néha nyersz is: ribanc vagy. Semmi sem jó: ha olyan fiúk jönnek be, akik rendesek, te lépsz le egy idő után, mert ellaposodik a dolog vagy anyu ( a fiúé) lép közbe, ha egy micimacsó az eseted, általában többször is feltörli veled a padlót, mire rájössz, h te nem erre vágysz. Ha kellene egy férfi, sosincs egy sem, ha nem kell, mert nincs időd -suli, munka - rögtön jön több is.
Hogy milyen lenne az ideális férfi? Aki feltétel nélkül Engem szeret, játszmák, és minden máz nélkül. Remélem valahol...valamikor
2010-10-19 18:55:53

bulvármédiás

Őőő, eltelt már másfél hónap - hol marad a folytatás?
Mert a cinikus megjegyzéseim ellenére is kíváncsian várom a történet fejleményét!
2010-09-23 14:00:43

Nikol

Köszönöm a tanácsodat kedves Tita, igyekszem sodródni az árral és csak magammal foglalkozni!!
Nikol
2010-08-30 19:06:04

bulvármédiás

Érdekes fordulatot vett a történet...
2010-08-17 10:10:33

Tita

szia Nikol,
Velem is volt ilyen, hogy nagyon szerettem egy srácot, de rövid idő alatt vége lett. Azóta persze van barátnője, én meg még mindig nem találom azt a valakit akit szerethetnék. Volt próbálkozásom, de mint nálad is, hülye indokokkal leléptek. Tavasz vége felé ezt a dolgot meguntam, végre csak magammal foglalkozom (fogytam 15 kg-t) és nem érdekel egy kapcsolat sem. Azóta több levelet kapok, ismerősöktől ill. regisztráltam egy társkereső oldalra ismerkedés céljából. Elmúlt pár hónap tapasztalata az, hogy a pasik nagy többsége csak szexet akar, nem szeretnének küzdeni egy lányért. Viszont azt is megfigyeltem éteren keresztül, hogy mihelyt úgy kezdesz velük viselkedni ahogy ők teszik, valahogy átállnak az ellenkező oldalra. Az "egyéjszakás" dologból hirtelen többet akarnak, ill. több beszélgetés után jobban megnyílnak. Szerintem görcsösen ne keresd a mindent elsöprő kapcsolatot. Próbáld meg magad valamivel lefoglalni, közbe ismerkedhetsz, de ne képzelj bele többet első pár hónapba, csak sodródj az árral. Tudom ez nehéz dolog ha tetszik az illető, de még mindig jobb, mintha darabokra törik a szívedet kis idő után. Én is beleestem ugyanebbe a hibába. És légy mindig vidám, nyitott az új dolgokra :) és legyél mindig egy kicsit titokzatos, ne add ki magad teljesen rögtön első időszakba. Ha rájönnek, hogy valaki(k) már egy "szeretlek"-kel ki tudtak "használni" és tovább léptek hülye indokokkal, akkor a többi is ugyanezt fogja csinálni. Egy pasi ismerősöm mondta, hogy egy befordult csajjal senki nem akar lenni. Lépj túl a dolgokon, próbálj egyedül is boldog lenni, örülni a kisebb dolgoknak is, és hamarabb rád talál a szerelem. :) Én ennyit tudok neked mondani, én ezt követem egy ideje lesz ami lesz alapon.
Tita
2010-08-15 11:09:20

Nikol

Szia!Sokat csalódtam az elmúlt 2 évben, volt egy srác akit nagyon szerettem és 3 hónap után....kiderült hogy 3 éve van barátnője és le sem bukott a párja előtt....nagyon megviselt a dolog!!!Volt akivel teljesen jól éreztük magunkat és már úgy nézett ki a dolog hogy igen ő lesz az akivel talán...de aztán mégsem...lelépett, azzal indokolva hogy ő nem szerelmes, de az a legszemetebb dolog amikor sms-ben írja meg hogy neki ez mégsem megy...és már teljesen magam alatt vagyok, magányos vagyok...próbáltam megfelelni mindenben, de sajnos nem találtam a megfelelő társat, nem tudom bennem lehet a hiba vagy nem létezik olyan ember akiben megtalálnám azt a valakit akit keresek..??
Nikol
2010-08-11 23:46:34

Név:
Két szám összege: három meg tiz =
HOZZÁSZÓLÁS:

INFORMÁCIÓK

A Barbibébi című könyv szerzőjének blogja.


Vigyázat, az írások a nyugalom megzavarására alkalmas gondolatokat, mondatokat és szavakat tartalmazhatnak!

Írd le a saját szerelmi történetedet a bejegyzések alatti kommentekhez - legyen az akár szomorú, akár boldog sztori!

CSATLAKOZZ A FACEBOOKON!ÜZENŐFAL

2010-12-28 23:05:34 bori Meg volt bundázva ez az egész x faktor.Még el sem kezdődött a verseny én már akkor hallottam hogy egy Vastag Csaba nevezetű énekes lesz a győztes.Ez a srác már régebben egy ismert énekes volt többször szerepelt is a tv-ben.Pl. popdaráló,Barátok közt,reklámok szereplője is volt.Tehát nem az ismeretlenségből került elő.Neki ennyiből könnyebb volt a dolga.....

2010-12-26 10:31:19 lélek ALEX! IGAZAD VAN! ENGEM A KERESZTERS MAGAMUTOGATÁSA, IDÉTLEN VISELKEDÉSE BOSSZANTOTT, JÁTSZOTTA MAGÁT PERSZE PÉTER IS! REMEK HANG GYŐZÖTT, PERSZE A KALAPOS IS REMEK VOLT!

2010-12-25 11:00:48 henrik a Norbi majdnem különleges csak majdnem Joó show man mint a gyözike ez is csúnya meg az is de hangja katasztrófa a tabáni na annak van hangja meg vastag csabaknak . a többi gagyi.

2010-12-17 20:52:31 P Egy kicsit otthon vagyok a témában, ezért csak halkan jegyzem meg: Nikolas egyetlen dal erejéig kötött szerződést, amit fel is énekelt, le is forgatták a hozzá tartozó klippet. És ennyi. A szerződés nem kizárólagos, egyetlen alkalomra szólt. Hol itt a hiba?

2010-12-17 15:41:52 Nikol Én örülök, hogy kiesett Veca, mert nem bírom az olyan embereket akik apucival mennek a válogatásra!Arról nem is beszélve, hogy ő már egyszer indult egy ilyen versenyen(Csillag születik), ott is bejutott a legjobb 12 közé és mégsem kamatoztatta!Szerintem lányok közül Wolf Kati volt a legjobb!

2010-12-17 15:38:43 pixár Nem a Csaba jóképűségén múlt, hogy tovább jutott!

2010-12-17 15:22:44 Atyuska Rájöttem, sokaknak miért (lett) ellenszenves Keresztes Ildikó. Azt mondta ugyanis folyamatosan, hogy Janicsák Veca tökéletesen énekel, nem talál benne hibát és hogy valódi tehetség. Aztán az első adandó alkalommal kiejtette, méghozzá egy olyan valakivel szemben, akiről korábban nem mindig nyilatkozott pozitívan. Mi baja volt Vecával? Hát várta, hogy kijőjjön belőle az ÁLLAT, de nem jött....
Most sok embernek mi baja Ildivel?
Vártuk, hogy kijőjjön belőle az EMBER, de nem .....

2010-12-17 12:27:55 Znita Norbit nézve és hallgatva (igen, én meg fogom venni a CD-jét!)jobb kedvem lesz, Vecát hallgatva viszont inkább eret vágnék magamon. De ez csak az én véleményem. Nyilván az öngyilkos hajlamúak szívesen hallgatják őt...

2010-12-16 15:50:24 zacc Veca iszonyatosan MODOROS! Rossz hallgatni sokszor ahogy elront egy-egy dalt.
Wolf Kati EZERSZER !!!! JOBB nála!

2010-12-16 07:05:31 Roland Kérdésem maceszgombóchoz:
"Veca ugyan jobban énekel mint Csaba ha szakmailag hallgatjuk de télleg sok ilyen hang van határon innen stul"
Sorolj már fel néhány hazai énekesnőt légyszi... (a külföldiek meg nem énekelnek magyrul szóval azok eleve tárgytalanok)
"és kinézetre is átlagos,jelenségnek is"
Egyáltalán nem átlagos de még ha az is lenne az miért is lenne baj? Csak a cicababa, festettszőke, szilikonbarbik legyenek a TV-ben? Szóval akkor a tehetség smafu és éljen a látvány? Elég szánalmas látásmód...

2010-12-15 23:30:12 Dorina. Kedves profi? !!
Nagyon felháborító az amit ide írt,mert van még egy kakukk tojás a csapatban,és az nem más mint
Vastag Csaba!
Az egyáltalán nem baj hogy a Barátok köztben is szerepelt a drága egyetlen nyálas Csabika.

Na és ki énekelt 2 és fél évig MINDEN egyes pénteken vagy szombaton és persze minden szilveszterkor ismétlésben, a Popdaráló c. műsorban? Vastag Csaba!
Akkor meg? Ne hogy már még önök,vagy maga legyen felháborodva Nikolas ilyen olyan kis piti ügyein!
Ezek szerint Norbinak kéne nyernie?!
Hajrá Nikolas!!! ♥

2010-12-15 23:15:38 Looysee Egy kicsit én is felfújt lufinak gondolom ezt a történetet. Én nem voltam Veca rajongó, mert azt éreztem, hogy kivételezett helyzetben volt. Nem ugyan azzal a mércével mérték, mint a többi versenyzőt. Nála nem volt probléma, hogy állandóan lassú számokat énekelt, nem volt baj, hogy egysíkú volt és kissé manipulatív. Szépen fel lett építve a stratégia. Geszti ezt nagyon tudja. Az, hogy ez nem volt valódi most derült ki, amikor kiesett és nyilatkozik.

2010-12-15 19:03:17 vektor Veca a nyerő a legjobb női hang!!

2010-12-15 17:50:50 mocis Remélem ez a Keresztes alkesz még alvás előtt egy fél liter pálinkát legurított Ferróval együtt. Szégyelljék magukat

2010-12-15 15:45:48 profi?
Botrány van az X-Faktorban? – Takács Nikolas nem indulhatott volna

Még csak most indult el az X-Faktor című műsor, de máris felmerült egy - kicsit hasonló - igazán nagy gond az egyik versenyzővel kapcsolatban. Takács Nikolas elvarázsolta a zsűrit, Leonard Cohen Hallelujah című számának feldolgozásával. A műsor közben különféle fórumokon egyre többen kezdték kérdezni, hogy egy ilyen Istenadta tehetségről, miért nem hallhattunk korábban.

Az igazság az, hogy aki kutakodott és nézte az újdonságokat, az láthatta, hogy Nikolas már korábban feltűnt, sőt egy videoklipet készítettek neki, melynek Egy igaz szó a címe. Egyébként ez magyar, angol és szlovák nyelven is megjelent, az első kettőből pedig forgattak egy mozgóképes anyagot

Ha ez mind igaz, – és ezek szerint az – akkor az a szegény srác duma, csak egy hihetetlenül nagy kamu volt, amit gyönyörűen megkomponáltak az RTL Klubnál. Építgette a karrierjét, ami nem olyan tempóban ment, mint ahogyan azt tervezte, így bepróbálkozott a tehetségkutatón. Ráadásként, hogy a történet azért ne legyen ilyen egyszerű, Nikolas hivatalos oldalán a menedzsmentje – igen, mert neki már van ilyene – kitett egy közleményt, amit most változtatás nélkül bemásolok. Azt hiszem lesz itt még balhé, pereskedés, címlapok tömkelege

„Takács Nikolas, kizárólagos menedzsment szerződést írt alá
a G-mega Music Produkcióval 2009-ben. A G-Mega Music gondozásában az
mTon kiadónál megjelent 2009. októberében az "Egy igazi szó"
című dala magyar, szlovák és angol nyelven, melyhez angolul és
magyarul is videoklip készült. Mindezek ellenére a menedzsment és
a kiadó tudta nélkül januárban jelentkezett a tehetségkutató
műsorba, melynek szereplője lesz az élő adásokban is.
Az mTon kiadó és a G-Mega Music hozzájárulását NEM adta a
szerepléséhez”

2010-12-15 15:43:05 tuti A legutóbbi adásban sem Csabának, sem Norbinak nem volt zene a fülén az első számaiknál. A lányok is csak rutinból táncoltak. Ezért volt Csabi hamis, a Norbinál nem tűnt fel.

2010-12-15 15:40:41 böbe Ne szavazzunk a keresztes mentoráltjaira!

2010-12-15 13:55:35 kismadár Író akarsz lenni...meg néha rosszfiú vagy...és testeket használsz ki és eltulajdonítod mások szerelmeit. Ez jó. nagyon.

2010-12-15 11:07:01 timi szerintem már rég a Norbinak kellett volna kiesni!Vecának van a legszebb legtisztább hangja!így,hogy kiesett már nem is érdekes a finálé!

2010-12-15 00:14:24 maceszgombóc Először is:Keresztesnek joga volt igy cselekedni,hisz a más mentorok is döntöttek má igy az előzőkben,most mégis mindenki őt szidja.2:mindig el van felejtve,hogy ez egy játék,s akiki benne voltak a nagy ismertséget megszerezték már.3veca ugyan jobban énekel mint Csaba ha szakmailag hallgatjuk de télleg sok ilyen hang van határon innen stul és kinézetre is átlagos,jelenségnek is.unalmasan,kiszámitott,ugyan Nikolas tv-n innen jó embernek tünik de ugyanakkor pont ezért számomra ő se izgi.Itt a versenyzők nem mertek kockáztatni,maradtak a bevált dolgaiknál.Nekem Csaba ezért sokkal inkább érdekes jelenség,nevezzük x faktornak-hahaha-mert lehet,hogy nem énekel olyan kimódoltan tisztán,de sokkal fűszeresebb,csak már rajta is rontottak.itt mégis a félprofik nyernek:felépülést mindenkinek

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
Két szám összege: 13 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2010