2010-08-09 18:35:00

3. Méz, eper és vér

Inni olyan, mint alkut kötni az ördöggel. Amikor rábuksz a piára, pontosan tudod, hogy másnap nagyon cudarul érzed majd magad. Mégis vedelsz. Megállás nélkül vedelsz, aztán a sajgó fejedet támasztva azon tűnődsz, hogy lehetsz ekkora balfék. Önmagad büntetéseként falba vernéd a fejed – de minek, így is eléggé fáj?! Gyomrod a lelkeddel összekapaszkodva vad tangót jár, és a lüktető ritmusú tánc összekavarja az érzéseidet. Nos igen, a fájdalom csillapításának ára gyakran még több fájdalom.

Első látásra beleszerettem. Tudom, nevetségesen hangzik, hiszen én is mindig mosolyogtam, amikor valaki a villámcsapásként érkező érzelmekről hadovált. Biztos voltam benne, hogy a tévéből ömlő szappanoperák és talk show-k kedvenc témája csak áltatás. Puszta reklámpszichológia. Ahogy mai világban a szerelem is csak mézesmadzag, amit a multik szívesen húzogatnak el a nők orra előtt. Termékeket építenek a szerelem köré. Parfümök a csábításhoz, dezodorok a randik izgalma ellen, rágók a csókolózás előtt, szőrtelenítő a selymes bőrért, zacskós leves, ha otthon akarod lenyűgözni a párod, és még sorolhatnám a szerelemüzletág tukmálós szövegeit. A képlet egyszerű: mindenkinek az kell, ami elérhetetlen. Én pedig biztos voltam benne, hogy a mai önző, törtető és egomán világban a szerelem elérhetetlen... Nem is kerestem. Minek? Úgysincs. Sőt, pénzem sincs elég arra, hogy előfizessek rá egy dögös szőke személyében. Anyukám szerint a drága holmik mindig jobb minőségűek, és hosszabban kitartanak. Ámbár ő a nők helyett a cipőkre gondolt... de mi a különbség a kettő között? Oké, ez így durván hangzik, de akkor persze senki sem szisszen fel, amikor egy nő, a tűsarkújával tapossa el a szerelmes férfit...

Méz, eper és vér. Ez a három szó jut eszembe az első találkozásunkról.

Mézillat hullámzott körülötte. „Fullánkmerevítő” mézillat. Mint később megtudtam, a tusfürdője volt mézes aromájú, amely olyannyira illet a bőre kémiájához, hogy a parfümje sem tompított rajta. Az édes összhatást rövid, kócos, eperszínű haja tette tökéletessé. Érett eper. Most is összefut a nyál a számban, ha rá gondolok. Kiéheztet. Ahogy a duzzadt ajkain virító vérvörös rúzs is felpiszkálta a bennem rejlő vadászösztönt. Éreztem, ahogy fenevaddá korcsosulok, és a vér színe láttán habzsolni akarok. Elvesztem az eszemet. Megszűnt a külvilág, kizárólag arra tudtam koncentrálni, ahogy beleharap az alsó ajkába. Ahogy a hús megadja magát a metszőfogaknak, éppen úgy, ahogy a nő hajlik a férfi karjai között.

Eljönnél kettőnkkel? Tony ocsmány, nevetésnek szánt röfögése rántott vissza a cigarettafüstös bárba.

A lány engem nézett, én pedig őt bámultam. Ilyen könnyedén indult. Ha Tony nem töri ketté a pillanatot, talán örökké tartott volna.

Miért is ne? Válasz közben  a lány méregzöld szemében szenvedély villant, de arca szenvtelen maradt.Tony belebokszolt a vállamba, kis híja volt, hogy leboruljak a bárszékről, és kinyuvadt békaként terüljek el a földön. Karmolt a kétségbeesés: lehet, hogy mégiscsak ribanc? Ha a szerencsémet nézzük, biztosan.

Ugye megmondtam? Tony röfögése fejhangú visításba fordult. A sivító malacok néhány perccel később általában elhallgatnak. Néha örökre.

Magamra erőltettem egy lazának szánt, ám görcsösre sikeredett vigyort. Hallgattam, hogy Tony és az eperlány évődik egymással, közben pedig azon tűnődtem, hogyan szökhetnék meg – leginkább a vágyaim elől. Amennyire undorodtam a gondolattól, hogy Tonyval együtt döngessük meg a lányt, annyira vonzott a törékeny test. Remegett a gyomrom a vágytól, magaménak akartam.

Itt a WC-ben? tette fel a kérdés szemrebbenés nélkül a lány.

Van egy szolgálati klotyó, kulcsra lehet zárni. Beférünk hárman – Tony szemében lángolt az izgatottság, közben kőportól kiszáradt, cserepessé vált tenyerét dörzsölte.

A lány ekkor ráhajolt a pultra, Tony előtt a melle buggyant ki, előttem a combja villant fel a szoknya alól. Eddig fel sem tűnt, hogy mennyire kihívóan öltözködik. Haverom le sem bírta venni elkerekedő szemét a dekoltázsról.

Menj előre, mi utánad megyünk – suttogta mosollyal a szája szélén. Különben magyarázkodnod kellene a főnökeidnek, hogy miért tűntél el két vendéggel a sloziban.

A pult mögötti sarokba kis kamerát szereltek, a masina piros villogással jelezte, hogy mindent rögzít. A lány csücsörítve puszit dobott az objektív felé, majd kecses mozdulatokkal visszacsusszant a bárszékre.
Tony nagyot nyelt, szája egyetlen vonallá változott, homlokára verítékcseppek gyűltek,  kerek arcából pedig kiszaladt a vér – nem nehéz kitalálni, hogy hova. Nagy szerencséje, hogy deréktól felfelé látszott ki a pult mögül, különben az összes vendég a dudorodó nadrágján röhögött volna.  Ez az állapot, amikor a férfi a legbefolyásolhatóbb. A leggyengébb pont.

Oké – bólintott Tony, majd a konyharuhát maga elé lógatva, fütyörészve a mosdó felé vette az irányt.

Izzadt a tenyerem. Fogalmam sem volt mi következik. Sodródtam az árral. Bevallom, az sem lett volna ellenemre, ha Tony után megyünk, és a kislányos női test összes áldását kihasználva elszórakozunk egy kicsit. Most látom csak, mennyire mocskos világban éltem, ameddig nem ismertem őt.

Ám a sors úgy akarta,
hogy azon az estén rám találjon az ingyen-szerelem.

FIGYELEM! Szerelmi bánat gyötör? Botladozik a párkapcsolatod? Vagy csak egy megértő társra vágysz? Írd le történeted kommentben, csatlakozz te is a Love Clubhoz!


Értékelés: 4.19 Hozzászólások: (1)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 1
bulvármédiás

„Fullánkmerevítő” mézillat. - Wow, pozitív értelemben.
2010-08-17 10:05:05

Név:
Két szám összege: tiz meg kettő =
HOZZÁSZÓLÁS:

INFORMÁCIÓK

A Barbibébi című könyv szerzőjének blogja.


Vigyázat, az írások a nyugalom megzavarására alkalmas gondolatokat, mondatokat és szavakat tartalmazhatnak!

Írd le a saját szerelmi történetedet a bejegyzések alatti kommentekhez - legyen az akár szomorú, akár boldog sztori!

CSATLAKOZZ A FACEBOOKON!ÜZENŐFAL

2010-12-28 23:05:34 bori Meg volt bundázva ez az egész x faktor.Még el sem kezdődött a verseny én már akkor hallottam hogy egy Vastag Csaba nevezetű énekes lesz a győztes.Ez a srác már régebben egy ismert énekes volt többször szerepelt is a tv-ben.Pl. popdaráló,Barátok közt,reklámok szereplője is volt.Tehát nem az ismeretlenségből került elő.Neki ennyiből könnyebb volt a dolga.....

2010-12-26 10:31:19 lélek ALEX! IGAZAD VAN! ENGEM A KERESZTERS MAGAMUTOGATÁSA, IDÉTLEN VISELKEDÉSE BOSSZANTOTT, JÁTSZOTTA MAGÁT PERSZE PÉTER IS! REMEK HANG GYŐZÖTT, PERSZE A KALAPOS IS REMEK VOLT!

2010-12-25 11:00:48 henrik a Norbi majdnem különleges csak majdnem Joó show man mint a gyözike ez is csúnya meg az is de hangja katasztrófa a tabáni na annak van hangja meg vastag csabaknak . a többi gagyi.

2010-12-17 20:52:31 P Egy kicsit otthon vagyok a témában, ezért csak halkan jegyzem meg: Nikolas egyetlen dal erejéig kötött szerződést, amit fel is énekelt, le is forgatták a hozzá tartozó klippet. És ennyi. A szerződés nem kizárólagos, egyetlen alkalomra szólt. Hol itt a hiba?

2010-12-17 15:41:52 Nikol Én örülök, hogy kiesett Veca, mert nem bírom az olyan embereket akik apucival mennek a válogatásra!Arról nem is beszélve, hogy ő már egyszer indult egy ilyen versenyen(Csillag születik), ott is bejutott a legjobb 12 közé és mégsem kamatoztatta!Szerintem lányok közül Wolf Kati volt a legjobb!

2010-12-17 15:38:43 pixár Nem a Csaba jóképűségén múlt, hogy tovább jutott!

2010-12-17 15:22:44 Atyuska Rájöttem, sokaknak miért (lett) ellenszenves Keresztes Ildikó. Azt mondta ugyanis folyamatosan, hogy Janicsák Veca tökéletesen énekel, nem talál benne hibát és hogy valódi tehetség. Aztán az első adandó alkalommal kiejtette, méghozzá egy olyan valakivel szemben, akiről korábban nem mindig nyilatkozott pozitívan. Mi baja volt Vecával? Hát várta, hogy kijőjjön belőle az ÁLLAT, de nem jött....
Most sok embernek mi baja Ildivel?
Vártuk, hogy kijőjjön belőle az EMBER, de nem .....

2010-12-17 12:27:55 Znita Norbit nézve és hallgatva (igen, én meg fogom venni a CD-jét!)jobb kedvem lesz, Vecát hallgatva viszont inkább eret vágnék magamon. De ez csak az én véleményem. Nyilván az öngyilkos hajlamúak szívesen hallgatják őt...

2010-12-16 15:50:24 zacc Veca iszonyatosan MODOROS! Rossz hallgatni sokszor ahogy elront egy-egy dalt.
Wolf Kati EZERSZER !!!! JOBB nála!

2010-12-16 07:05:31 Roland Kérdésem maceszgombóchoz:
"Veca ugyan jobban énekel mint Csaba ha szakmailag hallgatjuk de télleg sok ilyen hang van határon innen stul"
Sorolj már fel néhány hazai énekesnőt légyszi... (a külföldiek meg nem énekelnek magyrul szóval azok eleve tárgytalanok)
"és kinézetre is átlagos,jelenségnek is"
Egyáltalán nem átlagos de még ha az is lenne az miért is lenne baj? Csak a cicababa, festettszőke, szilikonbarbik legyenek a TV-ben? Szóval akkor a tehetség smafu és éljen a látvány? Elég szánalmas látásmód...

2010-12-15 23:30:12 Dorina. Kedves profi? !!
Nagyon felháborító az amit ide írt,mert van még egy kakukk tojás a csapatban,és az nem más mint
Vastag Csaba!
Az egyáltalán nem baj hogy a Barátok köztben is szerepelt a drága egyetlen nyálas Csabika.

Na és ki énekelt 2 és fél évig MINDEN egyes pénteken vagy szombaton és persze minden szilveszterkor ismétlésben, a Popdaráló c. műsorban? Vastag Csaba!
Akkor meg? Ne hogy már még önök,vagy maga legyen felháborodva Nikolas ilyen olyan kis piti ügyein!
Ezek szerint Norbinak kéne nyernie?!
Hajrá Nikolas!!! ♥

2010-12-15 23:15:38 Looysee Egy kicsit én is felfújt lufinak gondolom ezt a történetet. Én nem voltam Veca rajongó, mert azt éreztem, hogy kivételezett helyzetben volt. Nem ugyan azzal a mércével mérték, mint a többi versenyzőt. Nála nem volt probléma, hogy állandóan lassú számokat énekelt, nem volt baj, hogy egysíkú volt és kissé manipulatív. Szépen fel lett építve a stratégia. Geszti ezt nagyon tudja. Az, hogy ez nem volt valódi most derült ki, amikor kiesett és nyilatkozik.

2010-12-15 19:03:17 vektor Veca a nyerő a legjobb női hang!!

2010-12-15 17:50:50 mocis Remélem ez a Keresztes alkesz még alvás előtt egy fél liter pálinkát legurított Ferróval együtt. Szégyelljék magukat

2010-12-15 15:45:48 profi?
Botrány van az X-Faktorban? – Takács Nikolas nem indulhatott volna

Még csak most indult el az X-Faktor című műsor, de máris felmerült egy - kicsit hasonló - igazán nagy gond az egyik versenyzővel kapcsolatban. Takács Nikolas elvarázsolta a zsűrit, Leonard Cohen Hallelujah című számának feldolgozásával. A műsor közben különféle fórumokon egyre többen kezdték kérdezni, hogy egy ilyen Istenadta tehetségről, miért nem hallhattunk korábban.

Az igazság az, hogy aki kutakodott és nézte az újdonságokat, az láthatta, hogy Nikolas már korábban feltűnt, sőt egy videoklipet készítettek neki, melynek Egy igaz szó a címe. Egyébként ez magyar, angol és szlovák nyelven is megjelent, az első kettőből pedig forgattak egy mozgóképes anyagot

Ha ez mind igaz, – és ezek szerint az – akkor az a szegény srác duma, csak egy hihetetlenül nagy kamu volt, amit gyönyörűen megkomponáltak az RTL Klubnál. Építgette a karrierjét, ami nem olyan tempóban ment, mint ahogyan azt tervezte, így bepróbálkozott a tehetségkutatón. Ráadásként, hogy a történet azért ne legyen ilyen egyszerű, Nikolas hivatalos oldalán a menedzsmentje – igen, mert neki már van ilyene – kitett egy közleményt, amit most változtatás nélkül bemásolok. Azt hiszem lesz itt még balhé, pereskedés, címlapok tömkelege

„Takács Nikolas, kizárólagos menedzsment szerződést írt alá
a G-mega Music Produkcióval 2009-ben. A G-Mega Music gondozásában az
mTon kiadónál megjelent 2009. októberében az "Egy igazi szó"
című dala magyar, szlovák és angol nyelven, melyhez angolul és
magyarul is videoklip készült. Mindezek ellenére a menedzsment és
a kiadó tudta nélkül januárban jelentkezett a tehetségkutató
műsorba, melynek szereplője lesz az élő adásokban is.
Az mTon kiadó és a G-Mega Music hozzájárulását NEM adta a
szerepléséhez”

2010-12-15 15:43:05 tuti A legutóbbi adásban sem Csabának, sem Norbinak nem volt zene a fülén az első számaiknál. A lányok is csak rutinból táncoltak. Ezért volt Csabi hamis, a Norbinál nem tűnt fel.

2010-12-15 15:40:41 böbe Ne szavazzunk a keresztes mentoráltjaira!

2010-12-15 13:55:35 kismadár Író akarsz lenni...meg néha rosszfiú vagy...és testeket használsz ki és eltulajdonítod mások szerelmeit. Ez jó. nagyon.

2010-12-15 11:07:01 timi szerintem már rég a Norbinak kellett volna kiesni!Vecának van a legszebb legtisztább hangja!így,hogy kiesett már nem is érdekes a finálé!

2010-12-15 00:14:24 maceszgombóc Először is:Keresztesnek joga volt igy cselekedni,hisz a más mentorok is döntöttek má igy az előzőkben,most mégis mindenki őt szidja.2:mindig el van felejtve,hogy ez egy játék,s akiki benne voltak a nagy ismertséget megszerezték már.3veca ugyan jobban énekel mint Csaba ha szakmailag hallgatjuk de télleg sok ilyen hang van határon innen stul és kinézetre is átlagos,jelenségnek is.unalmasan,kiszámitott,ugyan Nikolas tv-n innen jó embernek tünik de ugyanakkor pont ezért számomra ő se izgi.Itt a versenyzők nem mertek kockáztatni,maradtak a bevált dolgaiknál.Nekem Csaba ezért sokkal inkább érdekes jelenség,nevezzük x faktornak-hahaha-mert lehet,hogy nem énekel olyan kimódoltan tisztán,de sokkal fűszeresebb,csak már rajta is rontottak.itt mégis a félprofik nyernek:felépülést mindenkinek

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
Két szám összege: 8 meg 9 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2010