2010-08-01 20:49:02

1. Meztelen vagyok

Még ma is nagyon nehezen hiszem el, hogy vége. Hogy ennyi volt. Bár már egy hónapja történt, minden reggel úgy ébredek, mintha előző éjjel lépett volna ki az életemből. A nyomasztó hiány megfertőzi a perceimet. A betegségtől haldoklik az idő, egyre lassabban halad. Amint leszegett fejjel cammogok utána, azon tűnődöm, hol hibáztam? De már a kérdés is túl gyerekes. Csalódok, amiért soha nincsenek válaszok. A csalódásból aztán kirügyezik a tehetetlenség húsevő virága, és kiszipolyozza a valóság döglegyéből az éltető illúziót.


Lakatos Levente első, nagy port kavart regénye, a Barbibébi 20% kedvezménnyel m
egrendelhető a Polc.hu könyváruházban!
KLIKK !


Még ma is nagyon nehezen hiszem el, hogy vége. Hogy ennyi volt. Bár már egy hónapja történt, minden reggel úgy ébredek, mintha előző éjjel lépett volna ki az életemből. A nyomasztó hiány megfertőzi a perceimet. A betegségtől haldoklik az idő, egyre lassabban halad. Amint leszegett fejjel cammogok utána, azon tűnődöm, hol hibáztam? De már a kérdés is túl gyerekes. Csalódok, amiért soha nincsenek válaszok. A csalódásból aztán kirügyezik a tehetetlenség húsevő virága, és kiszipolyozza a valóság döglegyéből az éltető illúziót.


Amikor ráeszméltem a magányomra, az érzés már olyan monotonná vált, mint az ismétlésre  állított dal a lejátszóban. Az Angie a Rolling Stonestól. Az a kedvencünk. Elhatároztam, hogy továbbra is jelen időben beszélek róla. Amíg érzem az illatát, látom magam előtt az arcát, és fülemben cseng a hangja mindenképpen. Lefekvéskor égve hagyom az éjjeli lámpát… ha esetleg visszajönne, ébredéskor szinte érzem a teste melegét. Reflex, vagy remény? Mindegy, hogy minek nevezzük, a lényeg, hogy szétszaggat. Hogy juthattam idáig?Három, félálomban telt hét után a főnököm szabadságra küldött. Azt mondta, jobb lesz. Idősebb, tapasztaltabb és bölcsebb, hát hittem neki. Kár volt, mert nem lett jobb. Sőt, még mélyebbre süllyedtem. Öt napja meztelenül forgolódom az ágyban. Nem fürödtem, nem borotválkoztam. Szúr a szakállam, émelyítő izzadságszagom pedig összefonódik az alkohol fojtogató aromájával. Elmosolyodom, amikor arra gondolok, milyen arcot vágna, ha váratlanul betoppanna, és így találna. Amikor dühös, szemében parázs gyúl, ám hamar rájössz, hogy a szikrák valójában ártalmatlanok. Nem az erejéért, hanem a szépségéért csodálod. A szépség pedig mindössze állapot, nem erény.

Reggel óta a második üveg Jim Beam sétált be a szobámba. Milyen különös a nő és a férfi. Amíg az előbbi eszik, az utóbbi iszik fájdalmában – bánatunkban is kiegészítjük egymást. Nincs mit szépíteni, nyakló nélkül vedelem a whisky-t, és minimális lelkiismeret-furdalás sem gyötör miatta. Sokkal szégyenletesebbek azok a gondolatok, melyek a fejemben cikáznak. Mikor lehunyom a szemem, szűzies, félénk mosolya helyett kipirult gyönyörvigyora elevenedik meg előttem. Nem azt látom, amint szeret, hanem amint élvez engem. Tehetetlenül a párnámra csapok, ám még a szövetből is az ő illata kúszik felém. Mindenhol ő, mindenben szex van.

Többször eltűnődtem azon, vajon mi vonz hozzá? A szeretkezés közben reszkető teste? Az orgazmusa után kicsorduló könnycseppjei? A szomorú tekintete, melytől a leghatározottabb férfi torka is összeszorul? Vagy a lényét körüllengő titokzatosság? A barátaim szerint bekattantam, amiért egy olyan lány után áhítozom, akinek még az igazi nevét sem tudom. Ez a mai kor egyik csodája: az lehetsz, aki szeretnél, mert senkit sem érdekel, hogy ki vagy valójában. Úgy változtatod a külsőd, a neved és az identitásod, ahogy a kedved tartja. Ez az őrültek, gyilkosok és csalók világa.

Akkor döbbentem rá, hogy semmit sem tudok róla, amikor köddé vált. Hiába vegyítettük szeretkezéseinket céltalan beszélgetésekkel, mindig csak én meséltem. Nem akartam tolakodónak tűnni. Attól, hogy valaki levetkőzi gátlásait az ágyban, még az érzéseit tekintve lehet szemérmes. Hittem, hogy az idő múlásával kibontakozik előttem.

Az idő. Az idő a kulcsa mindennek?


FIGYELEM! Szerelmi bánat gyötör? Botladozik a párkapcsolatod? Vagy csak egy megértő társra vágysz? Írd le történeted kommentben, csatlakozz te is a Love Clubhoz!


Értékelés: 3.60 Hozzászólások: (2)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 2
vadmacs

Mindenki aki volt már elhagyottan szerelmes átélte ezt - ismerős.A méltóság megtartása érdekében jó ezt a fajta szenvedést magunknak megtartani - vagy a barátokkal megélni.A kínok okozója még véletlenül sem tudjon róla - ne adjunk neki lehetőséget önön nagyságának hamis önigazolására. Mert a szeretet ami bennem van (és a fájdalom is) az enyém, engem minősit. Az én nagyságom, az én mélységem. És nem azé aki ennek tárgya volt. Nem ő ért sokat - hanem nekem az érzés ami bennem kiváltott - de ez az enyém. A jó hír: a kövtekező szerencsés nyertes is ki fogja váltani :D.
2010-08-03 15:17:49

bulvármédiás

Nem szeretem az ilyen depressziós "elhagyott a kedvesem, brühühühü" szenvedéseket, még ha mostanság nekem aktuális is a dolog...
2010-08-02 18:48:02

Név:
Két szám összege: kettő meg húsz =
HOZZÁSZÓLÁS:

INFORMÁCIÓK

A Barbibébi című könyv szerzőjének blogja.


Vigyázat, az írások a nyugalom megzavarására alkalmas gondolatokat, mondatokat és szavakat tartalmazhatnak!

Írd le a saját szerelmi történetedet a bejegyzések alatti kommentekhez - legyen az akár szomorú, akár boldog sztori!

CSATLAKOZZ A FACEBOOKON!ÜZENŐFAL

2010-12-28 23:05:34 bori Meg volt bundázva ez az egész x faktor.Még el sem kezdődött a verseny én már akkor hallottam hogy egy Vastag Csaba nevezetű énekes lesz a győztes.Ez a srác már régebben egy ismert énekes volt többször szerepelt is a tv-ben.Pl. popdaráló,Barátok közt,reklámok szereplője is volt.Tehát nem az ismeretlenségből került elő.Neki ennyiből könnyebb volt a dolga.....

2010-12-26 10:31:19 lélek ALEX! IGAZAD VAN! ENGEM A KERESZTERS MAGAMUTOGATÁSA, IDÉTLEN VISELKEDÉSE BOSSZANTOTT, JÁTSZOTTA MAGÁT PERSZE PÉTER IS! REMEK HANG GYŐZÖTT, PERSZE A KALAPOS IS REMEK VOLT!

2010-12-25 11:00:48 henrik a Norbi majdnem különleges csak majdnem Joó show man mint a gyözike ez is csúnya meg az is de hangja katasztrófa a tabáni na annak van hangja meg vastag csabaknak . a többi gagyi.

2010-12-17 20:52:31 P Egy kicsit otthon vagyok a témában, ezért csak halkan jegyzem meg: Nikolas egyetlen dal erejéig kötött szerződést, amit fel is énekelt, le is forgatták a hozzá tartozó klippet. És ennyi. A szerződés nem kizárólagos, egyetlen alkalomra szólt. Hol itt a hiba?

2010-12-17 15:41:52 Nikol Én örülök, hogy kiesett Veca, mert nem bírom az olyan embereket akik apucival mennek a válogatásra!Arról nem is beszélve, hogy ő már egyszer indult egy ilyen versenyen(Csillag születik), ott is bejutott a legjobb 12 közé és mégsem kamatoztatta!Szerintem lányok közül Wolf Kati volt a legjobb!

2010-12-17 15:38:43 pixár Nem a Csaba jóképűségén múlt, hogy tovább jutott!

2010-12-17 15:22:44 Atyuska Rájöttem, sokaknak miért (lett) ellenszenves Keresztes Ildikó. Azt mondta ugyanis folyamatosan, hogy Janicsák Veca tökéletesen énekel, nem talál benne hibát és hogy valódi tehetség. Aztán az első adandó alkalommal kiejtette, méghozzá egy olyan valakivel szemben, akiről korábban nem mindig nyilatkozott pozitívan. Mi baja volt Vecával? Hát várta, hogy kijőjjön belőle az ÁLLAT, de nem jött....
Most sok embernek mi baja Ildivel?
Vártuk, hogy kijőjjön belőle az EMBER, de nem .....

2010-12-17 12:27:55 Znita Norbit nézve és hallgatva (igen, én meg fogom venni a CD-jét!)jobb kedvem lesz, Vecát hallgatva viszont inkább eret vágnék magamon. De ez csak az én véleményem. Nyilván az öngyilkos hajlamúak szívesen hallgatják őt...

2010-12-16 15:50:24 zacc Veca iszonyatosan MODOROS! Rossz hallgatni sokszor ahogy elront egy-egy dalt.
Wolf Kati EZERSZER !!!! JOBB nála!

2010-12-16 07:05:31 Roland Kérdésem maceszgombóchoz:
"Veca ugyan jobban énekel mint Csaba ha szakmailag hallgatjuk de télleg sok ilyen hang van határon innen stul"
Sorolj már fel néhány hazai énekesnőt légyszi... (a külföldiek meg nem énekelnek magyrul szóval azok eleve tárgytalanok)
"és kinézetre is átlagos,jelenségnek is"
Egyáltalán nem átlagos de még ha az is lenne az miért is lenne baj? Csak a cicababa, festettszőke, szilikonbarbik legyenek a TV-ben? Szóval akkor a tehetség smafu és éljen a látvány? Elég szánalmas látásmód...

2010-12-15 23:30:12 Dorina. Kedves profi? !!
Nagyon felháborító az amit ide írt,mert van még egy kakukk tojás a csapatban,és az nem más mint
Vastag Csaba!
Az egyáltalán nem baj hogy a Barátok köztben is szerepelt a drága egyetlen nyálas Csabika.

Na és ki énekelt 2 és fél évig MINDEN egyes pénteken vagy szombaton és persze minden szilveszterkor ismétlésben, a Popdaráló c. műsorban? Vastag Csaba!
Akkor meg? Ne hogy már még önök,vagy maga legyen felháborodva Nikolas ilyen olyan kis piti ügyein!
Ezek szerint Norbinak kéne nyernie?!
Hajrá Nikolas!!! ♥

2010-12-15 23:15:38 Looysee Egy kicsit én is felfújt lufinak gondolom ezt a történetet. Én nem voltam Veca rajongó, mert azt éreztem, hogy kivételezett helyzetben volt. Nem ugyan azzal a mércével mérték, mint a többi versenyzőt. Nála nem volt probléma, hogy állandóan lassú számokat énekelt, nem volt baj, hogy egysíkú volt és kissé manipulatív. Szépen fel lett építve a stratégia. Geszti ezt nagyon tudja. Az, hogy ez nem volt valódi most derült ki, amikor kiesett és nyilatkozik.

2010-12-15 19:03:17 vektor Veca a nyerő a legjobb női hang!!

2010-12-15 17:50:50 mocis Remélem ez a Keresztes alkesz még alvás előtt egy fél liter pálinkát legurított Ferróval együtt. Szégyelljék magukat

2010-12-15 15:45:48 profi?
Botrány van az X-Faktorban? – Takács Nikolas nem indulhatott volna

Még csak most indult el az X-Faktor című műsor, de máris felmerült egy - kicsit hasonló - igazán nagy gond az egyik versenyzővel kapcsolatban. Takács Nikolas elvarázsolta a zsűrit, Leonard Cohen Hallelujah című számának feldolgozásával. A műsor közben különféle fórumokon egyre többen kezdték kérdezni, hogy egy ilyen Istenadta tehetségről, miért nem hallhattunk korábban.

Az igazság az, hogy aki kutakodott és nézte az újdonságokat, az láthatta, hogy Nikolas már korábban feltűnt, sőt egy videoklipet készítettek neki, melynek Egy igaz szó a címe. Egyébként ez magyar, angol és szlovák nyelven is megjelent, az első kettőből pedig forgattak egy mozgóképes anyagot

Ha ez mind igaz, – és ezek szerint az – akkor az a szegény srác duma, csak egy hihetetlenül nagy kamu volt, amit gyönyörűen megkomponáltak az RTL Klubnál. Építgette a karrierjét, ami nem olyan tempóban ment, mint ahogyan azt tervezte, így bepróbálkozott a tehetségkutatón. Ráadásként, hogy a történet azért ne legyen ilyen egyszerű, Nikolas hivatalos oldalán a menedzsmentje – igen, mert neki már van ilyene – kitett egy közleményt, amit most változtatás nélkül bemásolok. Azt hiszem lesz itt még balhé, pereskedés, címlapok tömkelege

„Takács Nikolas, kizárólagos menedzsment szerződést írt alá
a G-mega Music Produkcióval 2009-ben. A G-Mega Music gondozásában az
mTon kiadónál megjelent 2009. októberében az "Egy igazi szó"
című dala magyar, szlovák és angol nyelven, melyhez angolul és
magyarul is videoklip készült. Mindezek ellenére a menedzsment és
a kiadó tudta nélkül januárban jelentkezett a tehetségkutató
műsorba, melynek szereplője lesz az élő adásokban is.
Az mTon kiadó és a G-Mega Music hozzájárulását NEM adta a
szerepléséhez”

2010-12-15 15:43:05 tuti A legutóbbi adásban sem Csabának, sem Norbinak nem volt zene a fülén az első számaiknál. A lányok is csak rutinból táncoltak. Ezért volt Csabi hamis, a Norbinál nem tűnt fel.

2010-12-15 15:40:41 böbe Ne szavazzunk a keresztes mentoráltjaira!

2010-12-15 13:55:35 kismadár Író akarsz lenni...meg néha rosszfiú vagy...és testeket használsz ki és eltulajdonítod mások szerelmeit. Ez jó. nagyon.

2010-12-15 11:07:01 timi szerintem már rég a Norbinak kellett volna kiesni!Vecának van a legszebb legtisztább hangja!így,hogy kiesett már nem is érdekes a finálé!

2010-12-15 00:14:24 maceszgombóc Először is:Keresztesnek joga volt igy cselekedni,hisz a más mentorok is döntöttek má igy az előzőkben,most mégis mindenki őt szidja.2:mindig el van felejtve,hogy ez egy játék,s akiki benne voltak a nagy ismertséget megszerezték már.3veca ugyan jobban énekel mint Csaba ha szakmailag hallgatjuk de télleg sok ilyen hang van határon innen stul és kinézetre is átlagos,jelenségnek is.unalmasan,kiszámitott,ugyan Nikolas tv-n innen jó embernek tünik de ugyanakkor pont ezért számomra ő se izgi.Itt a versenyzők nem mertek kockáztatni,maradtak a bevált dolgaiknál.Nekem Csaba ezért sokkal inkább érdekes jelenség,nevezzük x faktornak-hahaha-mert lehet,hogy nem énekel olyan kimódoltan tisztán,de sokkal fűszeresebb,csak már rajta is rontottak.itt mégis a félprofik nyernek:felépülést mindenkinek

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
Két szám összege: 3 meg 14 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2010